Zelený smutek

Zelený smutek

Anotace: Nezasvěcení budou možná trošku mimo, ale tahle basnicka je pro myho nejlepsiho kamose, muzu jen rict, ze prisuzuje barvam nalady...

Mám ráda barvu lesů,
však nesnáším zeleň,
jež vplétá se do tvých vlasů
Smaragd, jenž zdobí tvou duši,
brčál, díky němuž člověk tuší...tvůj smutek

Avšak můžeš pokácet lesy
a pak se octnout na planině kdesi,
kde zmizel smutek, za to přišla prázdnota?

Pokácej jen stromy, jez jsou na cestě, co k radosti vede
pak zvedni zrak a uvidíš - blankytné nebe
...Nebe modré jako štěstí
Autor Odváté zrnko popela, 13.02.2005
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí