Jehlaspichlas

Jehlaspichlas

Anotace: Podle názvu snad nemusím říkat, o koho jde ne, he?

JEHLASPICHLAS

Ne nadarmo se mi říká Jehlaspichlas.
Často píchám upřímně do živého, jednou řekla´s.
Jen se divím, že ode mně ještě neuteklas.
Svou důvěru a lasku náhle do mě vetklas.
Dost nečekaně překvapen je mile Jehlaspichlas.
Autor jehlaspichlas, 27.11.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

radši nemluvit

06.08.2007 23:11:00 | Lisa Kloboučková

to bych fakt nepoznala že jde o tebe

05.01.2007 13:35:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí