Přání

Přání

Anotace: .............................................

Přes ocelově šedou oblohu,
přes černé mraky...lidské nenávisti,
prosvítá tenký paprsek světla....slabounce
najednou však
zdá se...
že ztrácí se.....
umírá....snad??
Upínám k němu oči
v koutku krůpěj rosy a
přeji si .....
doufám .....
věřím...
že lidé v sobě najdou sílu...
že naleznou zracenou víru
že paprsek ...
ožije a zakryje celé nebe
že už nebude tma......
a nebudeme vidět jen sebe
a světlo zaleje nás...
Autor Markéta G., 27.11.2006
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no vida :) ...nedějná budoucnost ...
...:) ...

27.11.2006 10:44:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí