Oběšenec

Oběšenec

Anotace: den po dni

Oběšenec se tiše na svém laně houpá
a mně zas nové ráno začíná.
Jen ty jsi na slovíčko skoupá,
prý důvěra už zahnívá.
Což takhle skočit do putiky a trochu si jí nakoupit,
rány zalít alkoholem - z bolesti se vykroutit.

Zas mně to nové ráno začíná,
našeptává mi ten starý hlas:
„Teď rychle vstaneš z beznaděje,povolný kurvám světa zas“!

Teď jako kostky ve stavebnici,smysl všemu ubývá.
Život je zamčen na petlici
...a času mu moc nezbývá.
Autor Chránič Zubů, 14.02.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí