Domů

Domů

Anotace: Kdo nás podrží když je nám nejhůř? Přátelé, známí? Nebo rodina?!

Sbírka: Konečný výběr

Běžel jsi pod korunami stromů
bežel jsi - kam?
asi domů
nad hlavou zářily ti rudé červánky
v trávě zahlédl jsi květ modré čekanky

Tak jsi tam stál
a váhal jestli skočit..
zda se bít dál
nebo to všechno skončit

V dáli skal
ti našeptával temný hlas
byl´s tu jednou
tak budeš tady zas
a lákal, vábil o krok dál
tys stranou však jen stál

Na obzoru zablesklo se krátce
snad ti svitla naděj
naděje v tvé matce

Setměla i koruna stromů
utíkal jsi dál
utíkal jsi domů!
Autor Lenique, 27.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí