Ta

Ta

Ta
Ta už na tě nemyslí,
ta si žije v jiné době
Pomyslně tancuje na tvém udusaném hrobě

Ta už na tě nemyslí,
ta má všechno dáno
Večer slastně uléhá a vstává čerstvá ráno,
tu už doma naučí ty hraběcí kousky,
zapomněla na lásku i na drobný z poutí

Až nám střevy protečou všechny sračky světa,
až nám v mozcích zůstane černá silueta,
až už budem všechno mít ve statcích i v hlavě
pak si asi vzpomeneš to už půjde hravě
Jenže já se zavrtám hlavou do hlíny,
jenže ty mne oprášíš oblek od špíny
Potom krásně plná citu pohladíš mi vlásky
a polibkem do věčnosti vyhladíš mé vrásky

Bude pozdě,příliš pozdě na plačtivé řeči,
rychlý dotek dlaní snad pak už revers křečí
Autor Chránič Zubů, 14.02.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí