Tíživá rána

Tíživá rána

Anotace: Co jest ona tíživá rána mého dne?

Je to tak každý den,
co ze sna mě probudí jen,
ani se ráno nezeptá,
jsem to já ale popleta.

Vždyť je to budík,
je to ten buben,
co každého rána,
jsouce ze sna vytržen,
zvoní zcela neohlášen.

Musím už vstát,
nesmím teď ležet,
není čas se ptát,
na vlak musím běžet.
Autor A.N.D.Y., 27.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí