Růže

Růže

Anotace: ...

Najdi si růži a planetu svou
tam přátelství a láska je.
Nahoře na nebi,
nebo snad pod víčky
vesmírem putuje.
Ve snách a přáních
a touze
Ta růže v dlaních
lehce rozmělnit se dá,
tak dávej pozor na ni,
at čerstvou vůni má
vždy a napořád.
Autor Tömätäri, 28.11.2006
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Verculik, kitty24
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí