Umírání

Umírání

Anotace: prázdnota

Zdá se mi,že umírám
a jen se tiše vytrácím
Zdá se mi,že umírám
a zhoršuju se s počasím,
jen tak s vodou protékám a výkaly své piju

Těžko už teď rozpoznám,zda ještě vůbec žiju

Zavřeli mne do klece a teď se kolem plazí
ohavní to ještěři a jedovatí hadi
Jímá mne snad deprese,neb se žití daří
Vím co zítřek přinese,vím co vyčtu v snáři

Nic jiného nedostanu než krvavé rány,
co mi budou pro jistotu solí zasypány
Do očí mi zašijou tvůj obrázek věčný,
bude ze mne šílenec všem nebezpečný
Autor Chránič Zubů, 14.02.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí