Měl jsem přání

Měl jsem přání

Anotace: -

Viděl jsem tmu ve světle,
a na krátkou chvíli,
jsembyl jedním z těch,
co sní.
A chtěl jsem se vrátit zpět,
ale nešlo to.
Viděl jsem plakat srdce.
A chtěl jsem mu pomoct,
ale nešlo to, tak jsem plakal taky.
Vzít si to srdce do ruky,
a hladit ty jeho slzy,
prostě tonešlo.
Viděl jsem černý sníh,
jak padal do očí,
ty zamrzaly,
pod tíhou ledu,
co místo slz zbyl.
A tak jsem chtěl,
vzít je k sobě do postele,
aby se rozehřály,
místo toho...jsem se porbudil.
Autor Aaliyan, 28.11.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když opravíš menší chybičky, tak to bude super =o)

28.11.2006 17:07:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí