Obětování

Obětování

Anotace: Napište mi prosím, co si myslíte... díky ;-)

Obětování

Miluji tě, i když jsi jiný,
smrtící, krásný,
zříkám se viny.

Jen pro tebe bych zabila,
zabiju sebe,
abych tě znovu spatřila,
nebo poprosím tebe.

Ty jediný to dokážeš,
abych jako ty byla,
lásku ke mně tím prokážeš,
o tom jsem snila.

Dám ti svou krev,
dám ti své tělo,
potlačím řev,
nechci vědět, jak by to znělo.

Už se těším na tvé zuby jak nože,
na věčnost s tebou,
na naše lože.

Těším se, jak kráčet budem
ruku v ruce, jen my dva spolu,
věčností, časem,
krásní a chladní, poddaní bolu.
Autor Glloxy, 28.11.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí