Proč??

Proč??

Anotace: Proč....

Proč si pořád klademe otazník,
proč vědci cestují za rovník,
proč auta nejezdí na vodík,
a proč stromy tvoří kyslík?

Tak tohle jsou ty otázky,
co leckterým z nás dělají vrásky,
a ani některé krásky,
si pak neuvědomí nutnost lásky.

Proč žijeme tento život,
který jde okolo nás,
není to ta otázka pro Vás,
které nezajímá jen robot.

Proč neuchopíme naši příležitost,
proč nemáme potřebnou ostražitost,
proč neznáme potřebnou důležitost,
proč nechcem vidět onu pomíjivost?

Povznesme se výše,
skoro až k oblakům,
nahlížejíc pak z této říše
budeme jen krůček k bohům.

Už bude konec,
já už to cítím,
zazvoní zvonec,
obrostem kvítím.

Proč.....?
Autor A.N.D.Y., 28.11.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí