Co zmůžu?

Co zmůžu?

Anotace: Nevím co bych k tomu měl říct

Co můžu nadělat,
když krása vedle sedí?

Dívá se;
usmívá;
pomrkává;
hledí

Pohledem sklouzne po skleničce,
pak něžně na má víčka;
mám říci s úměvem,
že z lásky Tebe hýčkám?

Piju kvůli Tobě;
stylu;
zlobě;
hněvu

Však co vyrůstá ve Mě
Ti říci nedovedu
Autor Totenkopf, 14.02.2005
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí