Modrá planeta

Modrá planeta

Anotace: letitá

Modrá Planeta

Slýchávám o Modré Planetě, kde je prý lepší žít,
kde je lépe na světě, kde černá růže nikdy nekvete,
kde slyšet je smích malého dítěte.
Stává se pro mne vidinou, plnou lesů a vod
a krásnou krajinou.
Prameny naděje a symfonií štěstí, tam můžeme růst,
tam můžeme kvésti.

Slýchávám o Modré Planetě, kde je prý lepší žít,
kde je lépe na světě, kde ochrana země
není jenom fráze, není smog a kouř
a dýchá se snáze.
A tisíce zvířat s tváří nevinnou, kvůli naší hrabivosti
denně nehynou.

Holt místo, kde žijeme, dnes halí pouze stín.
Toxické deště a bouře trhavin.
Autor lavra, 28.11.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Áá, další z protestbásní, asi jsem skočil na ekologickou vlnu, čím víc takových, tím líp. Škoda jen, že modrá planeta je utopická vize.

29.11.2006 15:28:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí