Rodině s láskou

Rodině s láskou

Anotace: no comment

Kravatu odložils
i košili přes židli
s omšelým čalouněním.

Vznášel ses nad prostěradlem
zalézal slastně pod polštář.
Kroužil jsi kolem lustru
matraci měl jsi za oltář.

je už tvým údělem
že musíš mít všechno
a můžeš si to koupit
jak by ne když nic se nedá nekoupit
každý už má ten úděl
tak jakýpak úděl
pitomci.

A za příplatek
- nemá cenu mluvit
jen pronikat
surově
jak nikdy
všude.

Teď na ulici
kravata nakřivo
zdi nakřivo
všechno nakřivo.

Jak vysvětlíš doma
že neseš AIDS?
Autor Dandysek, 29.11.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra, nepříjemné téma...

01.12.2006 21:40:00 | Helois

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí