Pro Artíka k Valentýnu :-D

Pro Artíka k Valentýnu :-D

Anotace: ............. toto je pro jistého básníka, který možná změní smysly druhých, možná změní svět, snad proplul do srdcí jiných, snad poctu k němu učiní těchto pár vět.....díky Artíku..... :-D

Z červánků a ze třpytků večera
nechám si ušít šaty na ples,
počkám už jen na tebe
a poletíme spolu do nebes.

Snad uvidíš,
co jest ve tvých představách,
snad ucítíš, co máš rád,
uslyšíš jen něco - jako malý Bach,
propluješ stíny Šeherezád,
žádná starost - žádný strach.

Já oděná jen lehce
- lasturu Venušinu -
a vlečku z nočních krás
budu mít,
vše nejlepší k Valentýnu,
hodně lásky a zdaru,
ať srdce tvé
neproroste mráz,
Ti přeji
já, průvodce romantickými večery,
tak trochu dívka tajemná

Jasmin de Paris
Autor Jasmin de Paris, 14.02.2005
Přečteno 696x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí