ovlivněná

ovlivněná

Anotace: až moc reálná halucinace...

Našla jsem
námět pro život
ve slovníku.

Našla jsem
v temnu světlý bod
na patníku.

Našla jsem
něco přezvláštního
se setměním.

Našla jsem
list Chamurappiho
s vlastním zněním.

Shlédla jsem
všechny války světa
na jevišti.

Shlédla jsem
smrti v siluetách
s zájmem zjištným.

Znala jsem
pocit pampelišek
pozdní jaro.

Znala jsem
zbraň proti lidské pýše
natrvalo

Střásla jsem
nebe ze svých ramen
modrotmavé

Psala jsem
tuží na pergamen
v noci spavé.

Žila jsem
a žít budu dál
pro náhody.

Měla jsem
v rukou svatý grál
a z ráje plody.

Spadla jsem
a odkutálel se mi svět
a s ním i tváře

Spadla jsem
a nezvednu se zpět
jsem proletářem...
Autor haki, 29.11.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná!

25.05.2007 07:39:00 | kakaoo

Páni, neuvěřitelný... opravdu hodně hluboký, silný...

30.12.2006 18:47:00 | Dilla

moc hezká...

02.12.2006 22:33:00 | Krpy...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí