Plyšový medvídek

Plyšový medvídek

Anotace: Je to o plyšovém méďovi, který byl víc než jen věc..

Medvídek

Kam ztratil se můj medvídek,
odešel, jako děj z mých vzpomínek..
Každý večer usínal se mnou,
moji tvář hladil tlapičkou jemnou..

On jiskru měl v oku
a výraz smutný..
pro klidný spánek můj,
byl velmi nutný..

Semišový knoflík měl místo nosu,
z hnědé bavlnky maličkou pusu..
Heboučký bílý semiš, místo oblečení,
byl se mnou každou noc, teď tu už není..

Když se má nálada topila v dešti,
on nosil mi maličké květinky štěstí..
spokojeně usínal v mé náruči,
jeho přítomnost mě hřála na duši..
Autor Kamili, 29.11.2006
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí