Žerty s Popelkou

Žerty s Popelkou

Anotace: Rekapitulace sv.Valentýnů

Utrhl jsem tři oříšky
ze zeleného keře
a dal je Popelce pro štěstí,
aby z nich radost měla.
Ona je vzala a zahodila
snad nechtíc,
co já vím,
aniž by jeden rozlomila.

Popel mi hodila do očí
a já si je dodnes mnu.

Oslepen tápu tmou,
kymácen větrem nad propastí.
Mám udělat krůček dál?

Rozbita byla Trója
díky Heleně,
Psýché popálila Amora
a já mám popel v očích.
Autor Jan Urban, 14.02.2005
Přečteno 416x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí