cizí slečna

cizí slečna

Anotace: další kapitola v haj*lu

Cizí slečna v cizím městě
Otevřela mi srdce a nechala mně snít
Už nebyla cizí,byla svá
A byla líbezná
Kouzelná víla bez hůlky
Vzácnější než život
Pro některé krásná schránka
Pro mne plná obálka
Kterou sem chtěl otevřít
A navždy žít
To už je pryč
Obstarala si na nápadníky bič
Teď už je vše jak má být
Ale ona nemá klid
Pro ten pocit že je vše ok
Chceš ho,?. Tak si broukej
Autor LaBiL, 29.11.2006
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, Gejblik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká kapitola, možná že hezčí, než kdyby se to "povedlo". ST

24.03.2009 09:51:00 | Zasr. romantik

Pěkný :o). Nic víc na to asi říct nelze :o). My že se známe, odkud? :P

21.08.2007 00:39:00 | ..Maky..

Téda :-) Krásný.....a dost

17.05.2007 19:49:00 | -Wendy-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí