Šedé město

Šedé město

Anotace: Nějak mě asi přepadl podzim...

Včera jsem si všiml,
....auta, smog, prach,
šedý příkrov nad nebem,
....ptáci, lidi a i zvířata snad,
v krásném městě žijí,
....slzy, zármutek bez radosti,
toto tohle město v mém srdci vyvolává,
....škoda, nešvar i zhouba,
a tak pěkné bylo dříve a teď?
Jen šeď betonu, čerň asfaltu, hluk motorů,
řev lidí a to vše bez jeidné hvězdy na nebi...
Bez hvězdy pro lidi,
bez hvězdy pro město...

Škoda tohoto šedého města...
Autor Láďa, 30.11.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi jsem na tom podobně.

30.11.2006 09:03:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí