Tajemství

Tajemství

Anotace: ...

Tajemství

Svěřím ti tajemství
Nevím zda pochopíš
V mé hlavě spoustu myšlenek tkví
Bojím se že mě opustíš

Duše tak blízko jsou
Přesto nás dělí stovky kilometrů
Přiblíží se,či takto zůstanou???
Dnes zoufale řvu do větru

Já chci abys mě unes daleko
Snad zachráníš tím plamínek
Přejí si pohlednout do tvého nitra hluboko
V mém deníku spí o tobě plno zmínek

Neměla bych… já vím…
Zmatené jsou mé myšlenky
Avšak kvůli tobě opět nespím
I když z toho mám výčitky
Autor Drusilla, 30.11.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí