Nic - to je svět

Nic - to je svět

Anotace: ...

Černá se bílou zdá,
když prapor vlá
v tichém bezvětří,
jež iluzí nešetří.

Ó, jak ohně planoucí,
když vlk zpívá do noci,
ohně, jež chladí,
ty, co temnota svádí.

Stíny, které na stěně
vidí Tvé oko pěstěné
neuchopíš do dlaní
v iluzi Tvého poznání.

Jedině zakrytá tvář
nemůže být lhář…
nevidí, nevidí nic,
a to je svět, není nic víc!
Autor Žiťa, 30.11.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí