Kontra

Kontra

Anotace: Zdravím ty, co se taky rozešli, i když se rozejít neměli.

Tak žiju já a tak žiješ ty,
já bych chtěl malovat, ne tapety,
já žiju rád, ty máš řád askety,
já dám ti všechno, ale ty...

Já žiju tak a ty zas tak,
ty chceš žít střídmě, já chci polykat,
plnými doušky, žádný tlak,
kolikráts žila, kolikrát?

Planoucí vášeň, klidná tůň,
jenom buď, holka, opatrň,
až potkáš toho s tapetama.
Lepší než teď, viď? Sama.
Autor Maly_Al, 30.11.2006
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi moc líbí. Asi moc rozdílů mezi dvěma.

02.12.2006 00:28:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí