Cliffs of Mohar

Cliffs of Mohar

Anotace: Když se inspirujete cestovaním k tomu, aby jste psali o tom, co je doma.

Svět na mě zahrál další trik.
A to jsem myslel, že jsem za vodou.
Dneska snad jako náhodou
zamrkal na mě Atlantik.

Svět zase naznačil mi další stranu.
Východ jsi viděl, tak teďna západ.
Co na tom můžeš nechápat,
copak nerozumíš oceánu?

Svět na mě zase zuby cení.
Úsměvem hraje s čertem na očích.
A když se cestou namočíš,
na druhém břehu suché ošacení.

Svět zase hraje všemi barvami.
Odchází šedivý smutek.
Je čas, abys zas utek,
stejný čert tiše šeptá mi.

Svět tvrdí, že jsem neprohrál.
Že stačí kuráž a zaťaté palce.
Jenže čím blíž jsem vytoužené dálce,
ty jsi dál.
Autor Maly_Al, 30.11.2006
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky milé..je tam jeden překlep..ale moc se mi líbí...

30.11.2006 20:26:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí