Až na dno

Až na dno

Anotace: Tahle chvíle mě zase na chvilku drtí.... netěší mě žití.....

Něco ve mě hluboce,
chytilo mě za srdce,
pustilo se do debaty,
jak snášet mé zvrhlé světy,
a neodletět na planety,
kde budu sama....
a ty.

Hlava se mi pořád točí,
možná že z tvých hnědých očí,
ze smutku a minulosti,
z lásky a pak z nelibosti,
že tu nejsem pro tebe..

Není štěstí v celé duši
ranní úsměv radši ruším
aby ses mě netázal,
co vše osud dokázal.
A tak zrána sama v sobě,
usínám ve vlastním hrobě,
z minulosti vystlaném,
vzpomínkami protkaném...
Autor Dilla, 30.11.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása...moc se mi to líbí...=)

18.12.2006 18:12:00 | Kamen s.r.o.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí