Jednou to přijde

Jednou to přijde

Anotace: Je to blbost, ale tak aspoň kvůli tomu citátu z Pratchetta...

Je to jak ticho před bouří...
jak srdce na dlani
jak duše za mříží
jak křehká víra

Víš že to přijde, jen přiznat si nechceš...
vše tence ztrácí se v nenávratnu
vše jednou někomu musí se stát
... pomalu zmírá
Autor Algernoon, 30.11.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí