O pokladu

O pokladu

Anotace: aneb jedno malé poděkování za vzácné setkání

Umět najít teplo v chladu
a v ďáblovi anděla,
uprostřed tmy světla vládu?
Abych kouzlit uměla!

Umět najít slunce v mracích,
v oceánu pevnou zem,
život v konících houpacích?
To je snad jen dětský sen.

Najednou Tě jen tak poznám...
roztáčíš mi jiný svět,
učíš mě, jak chodit bosa
a zázrakům rozumět.

V Tobě mám teď poklad cenný,
život duhou prozářený...
Autor Cecilka, 15.02.2005
Přečteno 589x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí