Z lásky pro Croma

Z lásky pro Croma

Anotace: Crome ty jeden hrome.., nemyslím to zle.

Hodně kalí, dneska asi,
básník jménem Crom,
sprostější než dlaždič,
burácí tu do etéru,
rámus dělá, zbloudilý to hrom.

S kdejakou ženou – prý:
“Cítil by se skvěle“,
však čtu si tady.., že
i satan kopl by ho do...

Slušnější už každý Róm,
než básník jménem Crom.
Půllitr mu září zas, prý:
„záleží mu na nitru“,
dnes však, odnesl mu ho ďas.

Spíše myslím milý Crome že:
„na formě ti nezáleží“,
nehledáš si pohodlí,
asi někdo tobě nitro skolil,
tak přestaň raděj už dnes kalit
a vyspi se pod jedlí.

Ber to zkratkou přes dálnici,
pruhy by tě totiž mohly,
zavést mezi výmoly,
tam bys mohl spolu s dětmi
pohrávat si s psími...,
co jiného taky dělat,
když nechodí se do školy.

Cestou seber na dálnici
ty rozsypané brambory
a kdyby tam při krajnici
k...y stály, kup si jednu, nebo dvě
budou dobré obě dvě.

Když pak půjdeš zklidněn domů,
nezapomeň sobě vyčůrat,
však „bacha“ dej si na včely,
jak tě totiž včela.., ...víš kam bodne
No do tváře přece... opuchl bys
a společně s Aristotelem nemohl již zavolat:

Kdyby se včely rodily z mrtvých telat...
Autor Rendy, 21.07.2004
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí