Černí andělé

Černí andělé

Anotace: První verze " Z černých křídel", která je lepší? Netuším.

Z Vašich černých křídel padá peříčko,
vznáší se vysoko a zároveň klesá nebojácně dolů,
stejně jako vy, kteří padáte z nebe do moří, či na zem,
jedno peříčko skončilo na moji duši a já spatřil sen.
Autor Láďa, 01.12.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí