Ruka

Ruka

Anotace: ...............................

Sbírka: Od A do Z

Pět různých cest,

co stejným směrem vedou.

chci nechat se vést..

ne sama, ale s tebou.

Pět různých cest

a začátek jeden.

chci nechat se svést

modrým nebem.

Pět různých cest

a každý má dvojí.

Vedou do tmy měst,

jíž někdo se bojí.

Pět různých cest,

jež každý má dvakrát,

vedou do světel měst,

jež zas někdo má rád.

Pět různých cest,

jež nehty končí..

Nechal ses splést

hořící loučí?

Hoří louče poezie,

osvětluje města..

Vytratila se fobie

a zbývá jedna cesta.
Autor Mia, 15.02.2005
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí