Náhodou

Náhodou

Anotace: Prosím nekomentovat vulgární výrazy,děkuji.Váš Chránič

Náhodou jsem tě večer uviděl,
ale zcela jistě jsem se hned zastyděl
Počítala jsi peníze,já s gesty světáka a odvahou rytíře
neměl jsem ani na bandži a ani na pivo

Světlo se s ránem rozlilo

V těle mne cosi mrazilo
Ptám se : Jak se ti to stalo?
Někdo ti třeba odmontoval hlavu
do díry po ni nasadil tlustou ponravu
a ta ti vnitřnosti vyžrala,
pak do koženýho těla se ti vysrala

A to tě zlomilo
A to tě zabilo
A mne to trápilo,ale slunce to změnilo
Svým světlem chatrným nesmrtelností znaveným

Tak už tě teda nemiluju
a ploužím se humusem,krajinou studu
Ádieu kašpara,rytíře úzkosti mrtvola zsinalá,zombie věčnosti
Tak co jsi čekala má lásko rezavá
a co jsi získala ty kurvo ulhaná
Autor Chránič Zubů, 15.02.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí