Proměna

Proměna

Anotace: Asi něco takového se ve mě mlelo... Ale kdy to si nechám pro sebe:)

Strach se mění v přání,
přání se stává skutkem.
Nevnímám zlé zdání,
jež může se stát smutkem.

Slyším volání tvé touhy,
cítím teplo těla.
V mysli temné šmouhy,
co od toho jsi chtěla?

Zmatený,
uzavírám se do sebe,
znavený,
před spánkem myslím na tebe.

Dobrou noc, má vysněná,
mé zakázané ovoce.
Stala se bájná proměna,
jež nebude mít ovace.
Autor Flamma, 01.12.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí