Po ničem už netoužím

Po ničem už netoužím

Anotace: "...takový vyznání lásky."

Chci otevřít všechny dveře do snů
Chci proplouvat ironií života
Chci se zahřát dřív, než-li zkosnu
Chci hladit pejska, než přijde prázdnota

Chci vlastnit chudobu a cizí smutky
Chci se probudit na kraji vesmíru
Chci obdivovat všechny dobré skutky
Chci být ohořelý strom z papíru

Chci pomalu vstoupit do Tvého ega
Chci utrhnout uvadlý narcisový květ
Chci projít narcistickým světem z lega
Chci zhasnout slunce, prosím, teď hned

Chci se roztrhat a hodit se do hrobu
Chci hlínu, co na kůži lehce zebe
Chci "nic" jako nepodstatnou ozdobu
Chci malinkou princeznu a sedmé nebe

...

Miluju Tě, můj malý skřítku :*
Autor Trapné děťátko, 01.12.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aneb Skřítci a jiný příšernosti :DDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDD
____________
nemyšleno vážně.... má úcta :b

17.02.2007 12:48:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Ahoj, četl jsem ve tvém profilu, že Liter upadá...
Může být, avšak nemyslím si, že toto dílko mu výrazně pomůže vzhůru... Omlouvám se za upřímnost, ale za zásluhy se alespoň pro mě nic nedává...

01.12.2006 18:22:00 | JirkaS

rád tě vidím...

01.12.2006 18:09:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí