Cítím se...

Cítím se...

Anotace: strašně

Cítím se jako velká skvrna na společenských šatech,
jako malá sviňská muška v oku,
jako vrba na poušti,
jako zkažené chvíle jednoho roku,
jako chyba na bezchybný práci.

Cítím se jako svíčka bez knotu,
jako lahev bez vody,
jako bez písmen kniha ,
jako bez jídla hody ,
jako srdce bez lásky.

Cítím se jako zloděj, kterýho chytli,
jako myš, která má za zády kočku,
jako blbej žák u tabule,
jako zajíc, jež má už nohu v očku,
jako žid za druhý světový.

Cítím se jako kojenec mezi seniory,
jako kniha o sexu mezi pohádkami,
jako záchod mezi postelema ,
jako žralok v akvárku mezi neonkami,
jako voda mezi zásuvkama.

Cejtim se strašně
Autor Jarra Wen, 01.12.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První věta je solidní, zbytek je taková namátka. Chtělo by to promyslet, rozpracovat nebo lépe dotáhnout. Nevím, nějak se mi to zatím nezdá, ale třeba čas vše v dobré obrátí...Přeji good luck!

01.12.2006 18:15:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí