Rozprávka

Rozprávka

Anotace: Kde bolo, tam bolo....v dnešnej dobe

Kde bolo, tam bolo...

za siedmou horou
za prázdnou zajačiou norou
začína sa čudný príbeh
nuž, čujte, čo z toho vzíde

Kráľ ktorý mal tri dcéry
boli divé ako Kméri
raz vybrakovali Polus (nákupné centrum v Bratislave)
kto im stál v ceste, mal smolu.

Dcéry mali ostré meče
okamih a krv už tečie
báli sa ich všetci draci
zuby klapli,mali po práci.

Potom chceli princov
no našli len žaby
vedeli len kŕkať
,,Čo dnes večer baby?"

Nešťastné sa šli vyplakať za tatom
nepočúval ich, vyvažoval soľ zlatom
je jasné, oboje dvíha tlak,
raz ho z nich porazí tak či tak.
Autor nikuš, 01.12.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aha, ďakujem! Hneď to opravím, ale ten tato, hm, aj ja volám svojho otca tatko(to je asi po modransky)?!

02.12.2006 11:13:00 | nikuš

preklep: s pravidlami

02.12.2006 00:28:00 | Luboško

pozor na počeštené výrazy /tatom/
vždy si to skontroluj z pravidlami slovenského pravopisu

02.12.2006 00:27:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí