Vlaky a jejich nádraží

Vlaky a jejich nádraží

Anotace: ...to mi bylo 6 a jezdila jsem z Teplic v Čechách do Sendražic u Kolína

To jezdívaly vlaky
co vozily nás do prázdnin
plné jen našeho času

Vozily nás k babičkám
sršily jiskérkami nadějí
vagony plné lidského hlasu

"...Polárka, Polárka,
pivo, horké párky..."

Peróny plné muškátů i kufrů
tatínků i maminek
zatím bez vůně vzpomínek

Až vlasy zešednou
jako ta nádraží
jen stěží se uvěří

Prý bývala nádraží
plná tatínků i maminek
a dnes jen plná vzpomínek

"...Polárka, Polárka,
pivo, horké párky..."
Autor Hančí, 15.02.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí