Bála se

Bála se

Anotace: O životě...

Přišla sama a v rohu stála,
nešla mezi ostatní snad se bála!
Bála se jejich pohledů, otázek...
V ruce svírala černou sponu,
chtěla se schovat za nejbližší oponu.

Vystrašená svým okolím,
přišla, aby dokázala, že se nebojí...
Skutečnost je však jiná
a ona ví, že je vinná.

Ví, že nemůže splnit to, co slíbila,
měli pravdu komu by se taková holka líbila?
Snad jen blázen by ji chtěl
a to jen kdyby nouzi měl...

Dost smutné zjištění
pro dívku plné nadějí!
Plnou snů a iluzí,
ale naděje v ní nemizí.

Doufá, že jednou přijde den,
kdy bude moct bez starostí ven.
Jen tak se bez obav procházet
a štěstí a láska ji budou provázet...
Autor Kariš, 01.12.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musim říct,že mě to nadchlo.Mimoděk mi to připomělo částečně mě a částečně hrdinky historických románů,které tak ráda čtu.Nádhera...

02.12.2006 10:21:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí