Vytvoř si svůj svět

Vytvoř si svůj svět

Anotace: Kdybych si přiznal realitu takovou jaká je,nebo se zabýval zbytečnými problémy tak nemůžu žít...někdy unikám do imaginárního světa kterej vypadá nějak takhle...

Žít naplno musíš se snažit,
Pak možná budeš si života víc vážit,
Musíš se na svět dívat trochu s nadhledem,
Dívej se trošku optimistickým pohledem.
Realita je totiž krutá a zlá,
Jakoby světu vládlá temnotemná tma.
Život je tvrdej a nespravedlivej,
Tak neptej se proč,radši se snaž naplno žít,
Možná když přehlížim pravdu sem retardovanej,
Ale kvůli ní bych musel denně pít.
A to já nechci a tak vytvořím si svůj vlastní svět,
Všechno tam bude krásný,jako by mi bylo pět.
V mím Světě neni AIDS ani války,je tu mír,
A proto žiju si jako netopír,
Bezstarostně si lítám a žiju hlavně v noci,
A svůj osud mám jen ve svý moci.
Nevožírám se,nehulim a přesto se umim bavit,
Ale přiznám si realitu a budu se ve sračkách plavit,
A to prostě ne,
Proto žiju na svý Planetě,
Tak otevři taky bránu svý fantasii,
A pojď se mnou žít v krásný harmonii.
Autor Kamen s.r.o., 02.12.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno a ted sem zapomela co jsem chtela napsat pac to bylo dlouhý....hhh...myšlenka je tam v klídku, ale jako básnička se mi to moc nepáčí, ale určitě není nejhorší, mam některý i horší =D

02.12.2006 10:38:00 | Majule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí