Bolest

Bolest

Anotace: Bolest tvá stává se má.. mění lidi, jejich sny...

Touha po touze
ovládá tě
jsi její hračkou
ona snem z nouze
hledáš své světlo
však nacházíš tmu
ztrácíš se v ní
topíš se
zas bloudíš
v prázdném prostoru
nevidíš
nic-pustá mysl
oči pod zámkem
srdce pod kamenem
hledáš smysl
vlastních slov a vět
přemýšlíš
proč tak zlý je svět
však jako bumerang
vrací se zpět
prorazí temnotou
do tvé duše rána
její jed
proudí v tobě
v tvé krvi
v tvých myšlenkách
jsi jako led
nenávist
sálá z tebe
každý tvůj pohled
i tvůj smích
nesnesitelně zebe
Procházíš skrz cizí city
šlapeš po nich
krvavým mečem
hladíš je po tváři
ryješ jim do srdcí
znaky ďábla
které se rozzáří
pod tíhou slz
Ovládá tě
mocná síla zloby
snad jen přemýšlím
kde jsou ty doby
kdy býval jsi sluncem
černých dnů
sladkou nadějí
splněných snů...
Autor seed.misulka, 02.12.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí