Pláč duše

Pláč duše

Anotace: Ztrácíme se sami v sobě, pak litujeme, nebo taky ne... je to hold složitý..

Jestli existuje Bůh
- pak pláče -
nade mnou
i nad tebou

Co stvořil
nenávistí skáče
šíří bolest
spolu s černou tmou

vrývá do lidí
své zlé znamení
a on lituje
že už to nezmění

Jeho slzy
mění se v prach
pořád dál
putuje strach
z lidského dotyku
pohlazení po duši
jen v odpuštění
snad tuší
spásu
a nový začátek..

Marně hledáme
pravdu
kde není
kam ztratilo se
to sladké snění?
a všechna kouzla
co potají
do srdcí vklouzla
nic netají..

Jen vzpomeň
na krásné chvíle
co život ti dal
nech špatné za sebou
bez něj
pokračuj dál...
Autor seed.misulka, 02.12.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí