Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: Poslední řádek zní: a zítra navštívím právě Tebe!

Mám tisíc podob
pluji na křídlech tornád,
soptím z jícnů vulkánů,
jsem nádherná medúzka
i klikatá zmije.
Jsem malinkým broučkem v botě,
i velkým hráčem ve válkách.
To mě si zvolila Kleopatra
a Krista jsem vysvobodila
z bolesti a utrpení.
Jen Život se mi může rovnati.
Já ruku v ruce kráčím s ním.
Jsem mu vděčná,
vždyť bez něj
nebyla bych.
Tolik nenáviděna
a přec tak milována.
Vzývána.
Uctívána...
Znám Vás všechny
Autor kruppe, 02.12.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc pěkný

28.01.2007 13:44:00 | OneAngel

pojď si pro mě:o)

28.01.2007 13:43:00 | OneAngel

trochu drsný,pravdivý,zajímavý...dobrý!

04.12.2006 19:59:00 | Janis Joplin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí