Měsíc v kabaretu

Měsíc v kabaretu

Anotace: ..:)a pak zkuste usnout..

A občas slyším moře
Moře bít o útesy
A slyším sebe..taky spát
Tak hlučně..od té pusy
na dobrou noc v lasturách
a břehům vykasal
Když podkolenky
nestydatě..čas
Mají za trest
nechat bdělce
nocím nožky
vykoukat
Autor Art Brasi, 15.02.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí