Smutný klaun

Smutný klaun

Anotace: ...

Slité barvy
černá, bílá,
kam se ukryla?
Melancholie.
Co klauna zabila.
Sic nemluvil
v smutku se utopil.
Není tu doktora,
který nemoc udolá.
Jednu radu do hradu
mu přinesli.
Ať neklesá na mysli,
ať znovu se uměje
Vždyt na světě
krásně je.
Autor crazy-market, 03.12.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké..:)

03.12.2006 11:59:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí