Setkání s andělem

Setkání s andělem

Anotace: O:-)

Přála bych si vidět anděla,
co vstoupil by mi do těla.

Něžmě mě pohladil
s láskou poradil.

Andělská hudba zní srdcem
nechci věřit, že jsem svědcem.

Teď padám, nevím kam
v opojení světla se ocitám.

Bolest, strach jsou pryč
chytám klíč.

Klíč k nebeskému světu
často ďábla zve na odvetu.

Jsi můj věrný rádce
zůstaň prosím krátce.

Chci slyšet tvůj hlas
řídit se jak ďas.

Nebeskou oblohou
nechci stát více na nohou.

Letět vzduchem pryč
nechci znát chtíč.

Tvá setkání jsou mi milá
jak krásně jsem se měla.
Autor crazy-market, 03.12.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí