Pohádka

Pohádka

Anotace: no však se koukněte a uvidíte.......

Byla jednou jedna pohádka,
a ta se jmenovala Polárka.
Na tý polárce žila víla,
nemluvila,jen věneček vila.
Hvězdy si s vílou rady nevěděly,
a tak na Polárku jen hleděly.
Pláče den i noc,
hvězdy pravily, musíme pro pomoc.
Jen jedna planeta nám pomůže,
naše moudrá Venuše.
Ta to zaslechla a pravila,
víla si slib dala.
Má v sobě žal a hněv,
jen běžte domů, vysvobodím ji dnes.
Jen co se hvězdy vyspaly,
k Polárce hned letěly.
Byla však plná smíchu a energie,
hurá, věnečky už nevije.
Autor smaragd1, 03.12.2006
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí