Vedou někam

Vedou někam

Anotace: dveře, kolik vidíte denně zamčených tajemných dveří?

A tak po nic očima těkám,
a říkám si: Vedou někam?

Do zdi zasazené tajemně,
ach, jak zase dráždí mne

Vidím je už kdekoliv.
Mají snad své úkoly?

Bez kliky či zamčené,
s tajemstvím, a ne že ne!

Klíčovou dírkou vidíš tvou
skrytou zemi, útulnou.

Klíčovou dírkou vidím tmou
tu scenérii dojemnou.

Dveře ztraceny v čase,
tak to s nima má se!

(Mít tak kliku nebo klíč,
tak bych už teď spěchal pryč!)
Autor Bask, 03.12.2006
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí