..............

..............

Anotace: njn trochu jiný styl než obvykle......

Pomalu ploužím ..po parketě...
tančím....vlním boky....jsem to ....
konečně... po dlouhé době já.... uvolněná
celá...taková roztančená..divoká a......
nezkrotná jako bouře......
při zaznění prvního tónu.....mráz a...
zvláštní pocit rozlil se po těle....
tak tančím a dívám se...na tebe...
tak tančím jen a jen pro tebe...
vím že se díváš
jsem tu jen já a ty..
v tuto
chvíli jsme dva a jeden zároveň..
mám nezkrotnou touhu v sobě...udušenou
skoro..celé roky....
potřebuji a chci .............
při tomto rytmu
v tento čas jen...
Autor Markéta G., 04.12.2006
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...čím dál hezčí ... jen tak dál ... dokážu si ten tanec pro "něj" představit ...
...:) ...

04.12.2006 12:02:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí