Vlastní nekrologická poezie

Vlastní nekrologická poezie

Anotace: Každý by si měl v životě, i přesto že je mlád napsat vlastní nekrologickou básničku, protože neví, kdy ho stihne čas opuštění duše od jeho tělesné schránky a pak se vhodně použije tato básnička.

Až umřu,
z mého těla spadne mnoho otěží,
leckterému z vás přátelé se vzdoušek osvěží,
mě však hlína zasněží.

Dříve jsem býval mlád i zdráv,
teď pod zemí, hlínou už sám
o budoucím konání svém dumám.

Proč, proč šel jsem dřív,
cožpak jsem vykonal smrtelný hřích?

Už konečně nezpoutaný jsem,
tak jak jsem vždy chtěl,
co mi teď scházelo,
to jsem teď měl.
Autor A.N.D.Y., 04.12.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí