Horečka

Horečka

Anotace: ,,,,

Píseň zní..tou tichou tmou
a smutní lidé..stále sami
tou zlou tmou jdou....pomalej
než obyčejně...celí jiní...smutní
jako černí andělé...

Píseň stále zní.....volá....
mne...celou černou smutnou....
celou jako oni....ti černí.....

A tak jdou krajem...a já jdu s nimi....
volá mne ta píseň...
nedokážu odporovat.....
jen vidím...ty vpadlé rozmazané..
tváře dívek...co probrečely.....celou noc a
teď jako...v transu....v roztrhaných...
šatech jdou pomalu jdou.....a v černých
očích jiskří...........
smrt....
Stojím sama a nevím kam...
v mlze se ztrácí černí andělé....
a já stojím uprosřed cesty a .....
doleva?? nebo doprava???
žít či nežít??
nevím jen jdu....
sama černá a bez křídel..ne..
já to nejsem....nejsem černý anděl....
Však píseň stále zní tou smutnou tmou...
Autor Markéta G., 04.12.2006
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, přesto se mi líbí...*:)

22.05.2010 15:30:00 | PIPSQUEAK

jde z toho cítit nejistota... pěkné... a mimochodem... moje jmeno je vojta, přijmení není vojtik, takže se neznáme :)

04.01.2007 21:08:00 | Gentleman v rubikové kostce

...Jo ! ...
...:) ...

04.12.2006 12:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí